Biopeel behandeling

Wat is Biopeel behandeling en hoe werkt deze behandeling?

Een Biopeel behandeling is een kruidenpeeling, waarbij een mix van kruiden, zeewier en algen op de huid wordt aangebracht. Waarbij deze extracten de huid activeren om zichzelf te vernieuwen en van binnenuit te herstellen. Door middel van een massage wordt de Bio Peel actief. Hierbij is de huid direct na de behandeling diep gereinigd, voelt de huid glad en zacht aan. Ongeveer 5 dagen na de behandeling kan de huid licht gaan schilferen. Dat komt doordat de dode huidcellen plaats maken voor nieuwe, gezonde levende huidcellen. Hierbij kun je een oil elixer op de huid aanbrengen. Een oil elixer is niet altijd vet wat de meeste mensen denken. Wij maken gebruik van 4 verschillende oil elixers passend bij uw huid. Wij werken met de Biopeel van Spa (Salonne Pro Amsterdam).

Wat kunnen we bereiken met de Bio Peel behandeling:

  • Fijnere poriën
  • Verhelderen van pigment
  • Kalmeren van een onrustige huid
  • Een gladde huid
  • Gladstrijken van lijntjes
  • Verbeteren van acne
  • Het opfrissen van een doffe huid

Om het resultaat van de behandeling te vergroten wordt een kuur van meerdere behandelingen aangeraden. U komt dan om de 2 weken voor een behandeling. Aan te raden is een kuur van 3 behandelingen.

Losse behandeling € 45,00

Kuur van 3 behandelingen € 120,00 (korting wordt bij de laatste behandeling verrekend)

BioPeel Behandeling

Biopeel Deluxe

De combinatie van een Biopeel behandeling met een Fruitzuurpeeling.

Wanneer kies je nou de combinatie behandeling? Je kiest voor de combinatie Biopeel met een Fruitzuurpeeling wanneer jouw een echte boost kan gebruiken. De meerwaarde van de Fruitzuurpeeling en de Biopeel is dat deze behandelingen elkaar versterken. Beide behandelingen hebben een ander werkingsmechanisme zodat je aan huidverbetering en vernieuwing werkt. De Biopeel werkt ontgiftend, zet de huid aan tot regeneratie en hersteld van binnenuit. Met de Biopeel krijg je doormiddel van het verwarmen van de kruiden en massage een heilzame werking. De Biopeel richt zich voornamelijk op voeden, herstellen en wordt voorzien van aminozuren en vitaminen. Een Glycol of Salicyl peeling richt zich op de kitsubstantie tussen de huidcellen. Daarnaast heeft Glycol effect op de hyperpigmentatie en op het vasthouden van vocht in de huidcellen. Salicyl wordt gebruikt vanwege de bacterie en ontstekingsremmende werking.Bij alle peelings kiezen wij er voor om voor het masker Vitamine C toe te passen. Dit is de meest pure vorm en deze hoeft door het lichaam niet meer te worden omgezet en zo dus de meest actieve vorm.

Losse behandeling € 52,50

Kuur van 3 behandelingen € 140,00 (korting wordt bij de laatste behandeling verrekend) Inclusief SPF+50 mini.