Fruitzuurpeeling

Wat is een fruitzuurpeeling?

Een fruitzuurpeeling is een verzamelnaam voor verschillende zuurpeelings. waarbij een zure stof gebruikt wordt om beschadigde dode huidcellagen te verwijderen. Ook heeft een fruitzuurpeeling een keratolystische werking. Dit betekent dat de bovenste huidlagen versneld afschilferen. Fruitzuurpeelings noem je ook wel een chemische peelings. Ondanks het woord chemisch zijn de peelings van Salonnepro van natuurlijke afkomst.  Bij alle peelings kiezen wij er voor om voor het masker Vitamine C toe te passen. Dit is de meest pure vorm en deze hoeft door het lichaam niet meer te worden omgezet en zo dus de meest actieve vorm.

Er zijn verschillende soorten fruitzuurpeelings:

  • Glycolic Acid peel: Deze peeling werkt op de hyperpigmentatie (pigmentvlekken), anti-aging en andere huidverkleuringen.
  • Salicylic Acid peel: Deze peeling is bedoelt voor de onzuivere huid. Een huid die veel last heeft van verstopte poriën, gerstekorrels en puistjes.
  • Lactic Acid peel: Deze peeling is bedoelt voor mensen met een vochtarme huid, lichte hyperpigmentatie (pigmentvlekken) en een huid die dof en vaal is. Dit is een echte GLOW PEEL!
  • Sensitive peel: Deze peeling is bedoelt voor mensen die een gevoelige huid hebben, een dunnere huid, een huid met couperose en lichte hyperpigmentatie. (pigmentvlekken)

LET OP! GEBRUIK DAGELIJKS SPF 50 en houdt rekening met de onderstaande punten:

  • Maak geen gebruik van de zonnebank 2 weken voor of 2 weken na de peeling
  • Ga niet in de zon 2 weken voor of 2 weken na de peeling
  • Gebruik van retinoïden zoals tretinoïne, renova, rentin-a en avage 10 dagen voor en 10 dagen na de peeling staken.
  • Adapaleen en benzoyl peroxide (op dokters recept) mag je gedurende 5 dagen voor en 5 dagen na de peeling niet gebruiken .
  • Gebruik van hydroquinone (bleekende middelen) staken 7 dagen voor en 7 dagen na de peeling.
  • Producten die afgestemd zijn op jouw huid zijn van belang om de gewenste resultaten te behalen.

Fruitzuurpeeling kuur waarom?

Om het resultaat van de behandeling te vergroten wordt een kuur van meerdere behandelingen aangeraden. U komt dan om de 2 weken voor een behandeling. Aan te raden is een kuur van 3 behandelingen. De werking van de fruitzuurpeeling is opeenstapelend waardoor het resultaat steeds beter en intensiever wordt. Bij alle peelings kiezen wij er voor om voor het masker Vitamine C toe te passen. Dit is de meest pure vorm en deze hoeft door het lichaam niet meer te worden omgezet en zo dus de meest actieve vorm.

Losse behandeling € 47,50

Kuur van 3 behandelingen € 130,00 (korting wordt bij de laatste behandeling verrekend) Inclusief een mini SPF+ 50.

Biopeel Deluxe

Wanneer kies je nou de combinatie behandeling?

Je kiest voor de combinatie Biopeel met een Fruitzuurpeeling wanneer jouw huid een echte boost kan gebruiken. De meerwaarde van een Fruitzuurpeeling met een Biopeel is dat deze behandelingen elkaar versterken. Beide behandelingen hebben een ander werkingsmechanisme zodat je aan huidverbetering en vernieuwing werkt. Ten eerste de Biopeel werkt ontgiftend, zet de huid aan tot regeneratie en hersteld van binnenuit. Met de Biopeel krijg je doormiddel van het verwarmen van de kruiden en massage een heilzame werking. De Biopeel behandeling richt zich voornamelijk op het voeden, herstellen en de huid wordt voorzien van aminozuren en vitaminen. Daarnaast richt een Glycol of Salicyl peeling zich op de kitsubstantie tussen de huidcellen. Een Glycol peeling heeft effect op de hyperpigmentatie en op het vasthouden van vocht in de huidcellen. De Salicyl Peeling wordt gebruikt vanwege de bacterie en ontstekingsremmende werking. Bij alle peelings kiezen wij er voor om voor het masker Vitamine C toe te passen. Dit is de meest pure vorm en deze hoeft door het lichaam niet meer te worden omgezet en zo dus de meest actieve vorm.

Losse behandeling € 52,50

Kuur van 3 behandelingen € 140,00 (korting wordt bij de laatste behandeling verrekend) Inclusief een SPF+50.