Gezichts behandelingen

U kunt in de salon terecht voor heerlijke gezichtsbehandelingen met huidverbeterende producten. Tijdens de behandeling kijken we samen naar uw wensen en uw huid. Hierop passen we de producten aan. Je kunt bij ons terecht voor 3 SPA gezichtsbehandelingen en 2 specialistische gezichtsbehandelingen, de BioPeel & de FruitzuurPeeling. Ook hebben wij diverse wimper & wenkbrauw behandelingen en hars behandelingen die je kunt toevoegen aan een Spa behandeling of los kunt boeken. Kies je voor ultieme ontspanning voeg dan nog een massage aan je behandeling toe. We hebben 3 soorten massages. Een heerlijke ontspanningsmassage of ga voor een Bindweefsel of Cuppingmassage ook een combinatie van beiden is zeker een aanrader.

De Biopeel

De Bio Peel is een kruidenpeeling, waarbij we een mix van kruiden, zeewier en algen op de huid aanbrengen. Door middel van een massage worden de heilzame stoffen uit de kruidenmix optimaal door de huid opgenomenen gaat de huid zich vanuit binnen herstellen. Direct na de behandeling is de huid diep gereinigd en voelt de huid zeer glad en zacht aan. Wanneer je een BioPeel behandeling neemt kun je deze niet combineren met een andere gezichtsbehandeling of met een wimper of wenkbrauw behandeling.

FruitzuurPeeling

Een fruitzuurpeeling is een verzamelnaam voor verschillende zuurpeelings. Een zure stof gebruikt om de beschadigde dode huidcellagen te verwijderen. Er zijn verschillende fruitzuurpeelings: Glycolic Acid peel, Salicylic Acid peel, Lactic Acid peel & de Sensitive Peel. In overleg kiezen we een peeling. Wanneer je een FruitzuurPeeling neemt kun je deze niet combineren met een andere gezichtsbehandeling of met een wimper of wenkbrauw behandeling. Wanneer je een BioPeel/ Fruitzuur behandeling neemt kun je deze niet combineren met een andere gezichtsbehandeling of met een wimper of wenkbrauw behandeling. De FruitzuurPeeling heeft een contra indicatie in de zomer daarom bieden we deze tijdelijk niet aan. De Salycilic Peeling kan wel geboekt worden omdat deze een ander werkingsmechanisme heeft!

Biopeel Deluxe

De combinatie van een BioPeel met een FruitzuurPeeling is een huidherstellende behandeling. De huid wordt intensief gereinigd. De behandelingen versterken elkaar namelijk. Beide behandelingen hebben een ander werkingsmechanisme waardoor je aan huidverbetering en huidvernieuwing werkt. De FruitzuurPeeling heeft een contra indicatie in de zomer daarom bieden we deze tijdelijk niet aan. De Salycilic Peeling kan wel geboekt worden omdat deze een ander werkingsmechanisme heeft!

Spa Behandeling

Bij een Spa behandeling reinigen we je huid met een cleanser en een toner. We verwijderen de dode huidcellen met een scrub. De behandeling sluiten we af met een voedend masker en een heerlijke dag of nacht cream. Tevens is deze behandeling een mooie kennismakingsbehandeling.

Spa + Behandeling

Bij een Spa + Behandeling wordt net als bij een Spa behandeling je huid gereinigd en goed verzorgd. Bij een Spa + behandeling worden de onzuiverheden verwijderd en wordt er een serum en een oil elixer aangebracht .

Spa ++ Behandeling

Bij een Spa ++ behandeling krijg net net dat ietsje extra. Alles van beide behandelingen maar dan nog meer. Je wenkbrauwen worden in shape gebracht. En we brengen een speciaal masker aan deze wordt niet verwijderd maar heerlijk wordt ingemasseerd.

Wimper- & Wenkbrauw behandelingen

Bij ons kun je terecht voor diverse wimper & wenkbrauw behandelingen. Ga voor een stralende oogopslag met een Lash Volume Lift. Creeër de perfecte wenkbrauwen met een Browlift. Of kies voor het verven van je wimpers en/of je wenkbrauwen of voor het harsen/epileren van je wenkbrauwen. Ook bieden we hierin diverse combinatie behandelingen aan.

Massages

Ook kun je een extra massage toevoegen aan een Spa gezichtsbehandeling, ga je voor pure ontspanning dan kies je een heerlijke ontspannende massage. Wil je graag rimpels verminderen? Ga dan voor een cupping/ bindweefsel massage. Met een cupping/ bindweefsel massage worden afvalstoffen beter afgevoerd en de doorbloeding gestimuleerd. Hierdoor wordt je gezicht dus strakker.

Harsen

Ben je helemaal klaar met overtollige haren op jouw bovenlip of kin? Wist je dat je deze heel gemakkelijk kunt laten harsen? Dit blijft vele malen langer weg dan dat je deze scheert en zorgt voor een zacht en glad resultaat.