Lichaams behandelingen

Bij Simplicity by C kun je terecht voor diverse lichaamsbehandelingen. Van benen harsen tot heerlijke massages, van gellak tot medical taping. We bieden een uitgebreid concept aan om zo iedereen te kunnen helpen.

Massages

De massages die Simplicity by C aanbied zijn sportmassages, bindweefselmassage, cuppingmassages en ontspanningsmassages. Standaard kun je kiezen uit 30, 45, 60 of 90 minuten. Dit kan een combinatie massage zijn van armen, rug en benen. Maar ook een deel behandeling te denken aan een heerlijk ontspanning rug massage. Ook als je klachten hebt ben je welkom in onze salon.

Harsen

Bij Simplicity by C kun je ook terecht voor het harsen van je oksels of benen zowel onderbenen als gehele benen, maar ook kun je terecht voor het harsen van je armen. Wij werken met Jean Marie hars voor de armen en benen. En pink wax voor de oksels.

Medical Taping

Wij zijn gespecialiseerd in het tapen tegen hooikoortsklachten. Hierbij krijg je 2 of 3 x over 5 dagen Medical tape op je rug geplakt. Hierdoor worden je huidsensoren gestimuleerd, die op hun beurt het neurogenestelsel in het lichaam prikkelen.

Ook kunnen we je helpen bij het tapen van blessures. Vraag naar de mogelijkheden.

Gellak

Verzorgd nagels wie wil dat nou niet ?! Je wilt geen gel of acryl nagels maar wel mooie verzorgde nagels. Dan biedt gellak een uitkomst voor je. Je nagels wordt netjes gevijld en in een mooi kleurtje gelakt met de gellak, deze moet uitharden onder een led lamp. Hierdoor ben je langer verzekerd van mooie nagels dan bij een nagellak. Als afsluiting worden je nagels verzorgd met een olie.