Lichaams behandelingen

Bij Simplicity by C kun je terecht voor diverse lichaamsbehandelingen. Van benen harsen tot heerlijke massages, maar ook voor medical taping kun je bij ons terecht. We bieden een uitgebreid concept aan om zo iedereen te kunnen helpen.

Massages

De massages die Simplicity by C aanbied zijn sportmassages, bindweefselmassage, cuppingmassages en ontspanningsmassages. Standaard kun je kiezen uit 30, 45, 60 of 90 minuten. Dit kan een combinatie massage zijn van armen, rug en benen. Maar ook een deel behandeling te denken aan een heerlijk ontspanning rug massage. Ook als je klachten hebt ben je welkom in onze salon.

Harsen

Bij Simplicity by C kun je ook terecht voor het harsen van je oksels of benen zowel onderbenen als gehele benen, maar ook kun je terecht voor het harsen van je armen.

Medical Taping

Wij zijn gespecialiseerd in het tapen tegen hooikoortsklachten. Hierbij krijg je 2 of 3 x over 5 dagen Medical tape op je rug geplakt. Hierdoor worden je huidsensoren gestimuleerd, die op hun beurt het neurogenestelsel in het lichaam prikkelen.

Ook kunnen we je helpen bij het tapen van blessures. Vraag naar de mogelijkheden.