Spa behandelingen

Wij bieden 3 soorten Spa behandelingen

Deze behandelingen verschillende van elkaar qua uitgebreidheid. We kijken naar jouw huidtype en hierop passen we de producten aan. Dus voor de keuze van de producten maakt het niets uit welke je kiest. Wel maakt het uit wat je allemaal zou willen. Wat is SPA nu precies? Een heerlijk merk geproduceerd in Nederland en helemaal dieproef vrij!

Spa Behandeling

We reinigen je gezicht eerst met een cleansing gel en een toner. Zo zijn alle make-up resten en vuil verwijderd. Vervolgens scrubben we je gezicht en hierna krijg je een heerlijk masker. De behandeling wordt afgesloten met een dag of nacht cream.

Spa+ Behandeling

Deze is het zelfde als de Spa behandeling alleen gaan we hier na de scrub ook je onzuiverheden helemaal verwijderen. Als afsluiting na het masker krijg je een serum (dit is een echte boost) en een oil elixer voor de dag of nacht verzorging.

Spa++ Behandeling

Bij een Spa ++ behandeling krijg je net dat ietsje extra. De SPA+ behandelingen breidden we uit met wenkbrauwen epileren/harsen. En ook krijg je een Biocellulose masker ipv een ‘ normaal’ masker. Dit masker brengen we aan en na 10 minuten wordt deze heerlijk ingemasseerd. We sluiten de behandeling af met een serum en een oil elixer en een dag of nacht verzorging.