Training

Alle trainingen zijn inclusief een uitgebreid starterspakket- en een manual waar alles wat we behandelen in de cursus, tot in detail wordt beschreven en uitgebeeld. Elke training wordt 1 op 1 gegeven, je neemt zelf een model mee (mocht dit niet lukken kan ik hiervoor zorgen)

Als je de cursus goed doorloopt, loop je naar buiten met je eigen certificaat! Wij helpen jouw op weg door middel van unieke online inkoopkorting op onze productlijn en gratis nazorg.

Lash Volume Lift Training

Tijdens de LVL training leer je alles over wimperlifting incl.het verven van de wimpers.

De LVL training duurt een dagdeel. Hoe ziet deze ochtend/ middag er uit? We beginnen de dag met de theorie, nemen een kleine koffie/thee pauze. Je model sluit na deze pauze aan en dan beginnen we met het praktijk gedeelte.(mocht een model meenemen niet lukken dan kan ik een model voor je regelen)

De producten/materialen komen uitgebreid aan bod en tijdens deze ochtend/middag leer je hoe hier mee te werken.

Brow Lift Training

Een brow lift is vergelijkbaar met een lash lift voor de wimpers. Heb je bijvoorbeeld klanten die een microblading behandeling te ‘permanent’ vinden? Dan is dit de perfecte minder permanente oplossing. Brow lift blijft tot 8 weken zichtbaar, met natuurlijk de juiste behandeling, producten en nazorg. Maar dat ga je allemaal leren!

De wenkbrauwen worden in de perfecte shape gebracht (browmapping en evt kleuren) en gefixeerd door middel van een bounder. Na een setting en perming lotion blijven de wenkbrauwen in de ideale vorm. Het resultaat zijn mooie dikke, volle en rechte wenkbrauwen!

Lash Volume & Brow Lift

Tijdens de Lash Volume & Brow Lift  training leer je alles over wimperlifting en brow lifting en dit leer je in een dagdeel.

Hoe ziet deze ochtend/ middag er uit? We beginnen de dag met de theorie, nemen een kleine koffie/thee pauze. Je model sluit na deze pauze aan en dan beginnen we met het praktijk gedeelte.(mocht een model meenemen niet lukken dan kan ik een model voor je regelen)

De training is incl. het verven van de wimpers en het shapen van de wenkbrauwen.

De producten/materialen komen uitgebreid aan bod en tijdens deze ochtend/midag leer je hoe hier mee te werken.

Inschrijven