Wimper & Wenkbrauw Behandelingen

Je kunt bij ons terecht voor diverse Wimpers & Wenkbrauw Behandelingen. Te denken aan een Lash Volume Lift inclusief de wimpers verven. Of kies om alleen je wimpers te verven, hoe makkelijk is dit met zwemmen? Heb je eigenwijze wenkbrauwen dan is een Brow Lift echt wat voor jou! Vind je dit toch wat te heftig kies dan voor alleen verven van je wenkbrauwen. Ook kun je bij ons terecht voor het shapen van je wenkbrauwen. Alle Wimper & Wenkbrauw behandelingen worden hier onder uitgelegd.

Wimper behandelingen

  • Wimpers verven.

Door je wimpers te verven creëer je een intense en open look. De refectocil verf hoeft maximaal 10 minuten in te werken en geeft een goed dekkende, wekenlang houdbare tint die licht en waterbestendig is met het beste resultaat.

  • Lash Volume Lift

Bij een Lash Volume Lift worden je natuurlijke wimpers gelift d.m.v. siliconen pads en 2 soorten lotion. Voor een nog sprekender resultaat kun je direct je wimpers laten meeverven. Dit geld alleen voor de bovenwimpers.

Voordelen van een Lash Volume Lift zijn: Bestendig tegen water, douchen zweten, tranen, zwemmen en slapen. Ogen lijken groter. Geeft een natuurlijke uitstraling en is niet schadelijk voor je eigen wimpers.De eerste 24 uur moet je de wimpers niet nat maken. Dit resultaat blijft tot 12 weken zichtbaar daarna zijn al je wimper haartjes vernieuwd. Je kunt deze behandeling elke 8 weken herhalen.

Wenkbrauw behandelingen

  • Wenkbrauwen verven

De wenkbrauwverf van RefectoCil geeft bij maximaal 10 minuten inwerktijd een goed dekkende, wekenlang houdbare tint die licht en waterbestendig is met het beste resultaat.

  • Wenkbrauwen epileren/harsen

Wil jij jouw wenkbrauwen weer in de perfect shape hebben? Of stoor je je aan die haartjes die uit de richting groeien? Kies van voor epileren/ harsen van je wenkbrauwen.

  • Brow Lift

Bij een Brow Lift worden je wenkbrauwen gelift d.m.v. 2 vloeistoffen net als bij de Lash Volume Lift. Een Brow lift is perfect voor wenkbrauwen met “eigenwijze” haren. De haartje worden “geseald” in de juiste richting. Een Brow lift blijft gemiddeld 3 maanden zichtbaar.